Bedrijfsgegevens

Clubs.nl
Hanzeweg 14
2803 MC Gouda
Kvk: 27325577
BTW nummer: NL819858560B01
Algemene voorwaarden

Wat is clubs?

Clubs is, met trots, het eerste grote sociale netwerk van Nederland. Nog voor bekende sociale netwerken als Hyves en Facebook zag Clubs het levenslicht. Clubs is opgericht in 1999 door Het Net (KPN). Veel clubs en Cluppers zijn al jaren actief en dagelijks komen er nieuwe Cluppers bij. Eind 2008 is Clubs door KPN overgedragen aan Clubs Social Media BV. Vanaf november 2009 draait Clubs op een vernieuwd platform.


Clubs.nl heeft meer dan een half miljoen actieve leden en inmiddels meer dan 15.000 actieve clubs. Anders dan bij andere netwerken staan de onderwerpen van de clubs centraal en die worden met veel passie en aandacht door Cluppers verzorgd. Je hebt de vrijheid en mogelijkheid om je eigen club op te richten over jouw passie, sport of hobby. Door het grote aantal leden van Clubs.nl krijgen nieuwe clubs veel bezoek en kunnen snel een eigen ledenbestand opbouwen. Er zijn veel clubjes en Cluppers die klaar staan om nieuwe clubs te helpen op te starten of vragen te beantwoorden. Leden helpen elkaar en werken samen op Clubs. De sfeer die hierdoor is ontstaan noemen wij het Clubsgevoel.


Op Clubs vinden mensen uit Nederland en België met dezelfde interesses elkaar. Neem dus een kijkje op deze site en vind mensen zoals jij!


Veel plezier!


Het Clubs Team