Een nieuw begin!

Geplaatst op vrijdag 02 januari 2015 @ 00:01

Een nieuw begin!

1 januari 2015, het nieuwe jaar nog kakelvers. Een blik naar buiten laat de resten van het vuurwerk van de vorige avond zien. Traditiegetrouw is er weer het nodige de lucht in geschoten met vandaag de rommel als stille getuige. Het is stil op straat. Terwijl vannacht er geen einde aan het kabaal leek te komen, is het nu bijna volmaakt stil. Af en toe stopt er een auto waar gezinnen uitstappen die oma en opa gelukkig nieuw jaar komen wensen. 

Het belletje van de oven haalt me uit dit tafereel. Ik haal de broodjes eruit en beleg ze, zet koffie en ga aan tafel zitten. Brak van de afgelopen dagen. Te veel, te vet en te onregelmatig gegeten, te weinig geslapen en compleet uit het ritme door de rare 'gebroken' weken. Wat een begin van een nieuw jaar! Ik begrijp ook waarom de meeste mensen hun goede voornemens pas vanaf 2 januari in laten gaan. 

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ik vind het altijd spannend. Leuk spannend. Schoolreisje spannend. Je gaat op weg, maar weet nog niet waarheen en met wie. Het is als een boek met 365 lege bladzijden die je vanaf nu elke dag een beetje meer kan vullen. Te beginnen natuurlijk met al die goede voornemens. Meer bewegen, minder eten, gezonder leven, vroeger naar bed. Ik heb al van alles voorbij horen komen. En dat brengt me meteen op een idee. Wie heeft er nu werkelijk een heel bijzonder goed voornemen? Een voornemen dat je niet in elk standaard rijtje voorbij hoort komen? 

Deel het met de redactie van Clubs en de meest originele inzendingen worden beloond met een nieuwjaarsbonus in hun portemonnee. Ga naar het Support Centrum en kies voor de categorie Redactie Clubs en laat ons weten wat jou originele of bijzondere goede voornemen voor 2015 is. 

En of je nu wel of geen goede voornemens hebt, het team van Clubs wenst iedereen een fantastisch 2015 toe. We hopen dat je 365 bladzijdes vol liefde, gezondheid en geluk gaat vullen. Kom maar op met dat nieuwe jaar!