Durf jij de uitdaging aan?

Geplaatst op maandag 08 september 2014 @ 00:42

Durf jij de uitdaging aan?

Op Clubs is altijd wel wat te doen of te beleven. Daar zijn mensen voor nodig. Mensen zoals jij! Mensen die clubs oprichten en onderhouden, beheerders, leden die gezellig meedoen en natuurlijk ook vrijwilligers. Want er zijn ook altijd mensen die even iets niet kunnen vinden, of willen weten hoe iets werkt. Er zijn mensen die leuke verhalen schrijven voor clubsnieuws of meedenken over de inhoud van het clubblad en eventueel zelf daar ook wat voor schrijven. Mensen die willen meedenken over de foto's op het clubhuis. Mensen die daar mooie foto's voor maken. Mensen die willen meedenken over de toekomst van Clubs, mensen die ideeën aanbrengen. 

Je bent welkom om het team van vrijwilligers te komen versterken. Heb jij ideeën, of wil je graag schrijven, kan jij de vragen op de Support Club goed beantwoorden, of denk je dat iets helemaal anders kan? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Clubs. Je bent meer dan welkom om het team te komen versterken!

Aanmelden kan via het Support Centrum, maak je ticket aan in de categorie : redactie of 'ik kan mijn vraag nergens anders kwijt'. 
Durf jij de uitdaging aan?