Talent!

Geplaatst op maandag 08 september 2014 @ 00:22

Talent!

Ben jij Hollands talent, de beste singer songwriter, dé voice of werk jij het liefst met bloed, zweet en tranen aan je carrière? Denk jij dat je kan dansen? Of ben jij meer van het type beat it met al die talentenshows op televisie? 
Je kan er  niet omheen. Het barst van de talentenshows op de Nederlandse televisie. En niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland scoren dergelijke programma's goed.  

En zoals altijd met alles heb je échte fans en échte tegenstanders. Fans die alles kijken, fans die specifiek één of meerdere talentenshows volgen en fans die van een bepaalde show, zo ongeveer alle versies ter wereld volgen. Zo'n echte fan hebben wij hier op Clubs. Een fan van The Voice! Op de club wordt alles keurig verzameld, zodat het makkelijk terug te kijken is en ook het laatste nieuws wordt perfect bijgehouden. Neem er eens een kijkje en ontdek de echte Voice-fan: KLIK

Opvallend is het wel, dat er met al die shows en al die deelnemers die er door de jaren heen al zijn geweest er nog steeds zoveel talent te vinden is. Nog steeds hopen vele mensen op hun grote doorbraak en elk jaar en in elke show zit wel weer iemand die je omver blaast met stem, danstechnieken of een ander talent. 

Ik heb ook een favoriete auditie. En of er in Nederland nog niet genoeg van deze programma's zijn, komt mijn favoriete auditie uit Britain's got talent. De 7-jarige 'Wobbie'  Firmin die iedereen weet in te pakken. Wat een heerlijk ventje! Zeg daar maar eens 'nee' tegen!